Leverans

 

Leveransalternativ

Du kan antingen välj DHL Service Point (med leverans till ditt närmaste utlämningsställe) eller DHL Paket (med hemleverans till din port). Vi skickar endast inom Sverige.

 

Leveranstid

Leveranstiden är vanligtvis 1-3 arbetsdagar.

 

Frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt vid order över 1000 kr. Vid ordervärde under 1000 kr kostar frakten 49 kr. 

 

 

Avisering via sms och mail

När din order har skickats från oss får du ett leveransmail med kollinummer.  Detta kan du använda för att söka efter ditt paket på Servicepoint.se och även att hämta ut din beställning med när den väl ankommit till servicestället.

Samma dag som paketet ankommit till servicestället skickas ett SMS med information om att ditt paket har ankommit till servicestället.

OBS! Du behöver alltid legitimera dig vid uthämtning av paket.

 

Serviceställe

Paket som skickas alltid med ett kollinummer levereras alltid till närmaste DHL Service Point-ombud.

Under leveransens gång kan du spåra paketet på www.servicepoint.se med ditt kollinummer, som du hittar i föraviseringen. Så snart paketet har anlänt till ditt serviceställe så skickas en SMS-avisering till dig som du tillsammans med legitimation behöver vid uthämtning.

Du kan även använda ditt kollinummer för att lösa ut din order. 

 

Transportskador

Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på servicestället.

 

Ej uthämtad vara

För alla paket som inte hämtas ut inom 14 dagar debiterar Skruvdubbar.se kunden en avgift på 300 kr. Avgiften motsvarar de faktiska kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hantering. Betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift (det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr) samt dröjsmålränta och ev. inkassokostnader. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt serviceställe och skicka tillbaka det till oss. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

 


hej@skruvdubbar.se

Tel. 0761-600577


  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   Öppet köp 60 dagar
  •   Snabba leveranser
  •   Trygg betalning