Retur och ångerrätt

 

Ångerrätt och öppet köp

Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Vid utnyttjande av Ångerrätt betalar kunden för frakten tillbaka till oss. För att Ångerrätten och Öppet köp ska gälla måste varan returneras i omonterat, obrukat och oskadat skick. Med det menas att du inte får ha använt varan och att den ska skickas tillbaka i sin originalkartong.

 

Ej uthämtad vara

För alla paket som inte hämtas ut inom 14 dagar debiterar Skruvdubbar.se kunden en avgift på 300 kr. Avgiften motsvarar de faktiska kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hantering. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt serviceställe och skicka tillbaka det till oss. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

 

Avbeställning

Du kan inte mejla oss för att avbeställa en lagd beställning. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt serviceställe och skicka tillbaka det till oss. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

 

Retur

Returer skickas till följande adress. Skicka med en kopia på din faktura eller orderbekräftelse och märk den med retur/ångerrätt.

Skruvdubbar.se

Box 42008

126 12 Stockholm

 

Återbetalning

Eventuell faktura makuleras när vi mottagit och godkänt din retur. Om du istället betalat med kortbetalning eller direktbetalning sker återbetalningen via Klarna till ditt betalkort eller bankkonto.


hej@skruvdubbar.se

Tel. 0761-600577


  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   Öppet köp 60 dagar
  •   Snabba leveranser
  •   Trygg betalning