MaxiGrip Skodubb HM11 MaxiGrip Skodubb HM11 MaxiGrip Skodubb HM11, 24 st

MaxiGrip Skodubb HM11

199 kr

Välj antal

MAXIGRIP SKODUBB FÖR SÄKERT GREPP
MaxiGrip®-dubben är en svensk patenterad produkt, med unik design, anpassad för skor och stövlar. Dubbarna skruvas enkelt fast i sulan när du behöver extra grepp och tas bort lika lätt när vintersäsongen är över.

VEM BEHÖVER EXTRA SÄKERT GREPP?
Maxigrip kan användas av alla som vill ha ett säkert halkskydd under vintersäsongen och minskar risken för halkolyckor väsentligt. Dubben förebygger skador och rekommenderas av flera sjukgymnaster. Yrkeskategorier som skogshuggare, chaufförer, räddningstjänst samt lantbrukare har mycket god användning av Maxigrip i sitt yrkesutövande. Dessutom är dubben väldigt populär bland friluftsfolk som jägare, fiskare, vinterjoggare, långfärdsskridskoåkare samt ryttare. Rekommenderad tjocklek på sulan bör vara 10 mm eller mer.

SKRUVDUBB MED HÅRDMETALLSPETS
Montering och demontering sker snabbt och smidigt med den tillhörande hylsan och en vanlig skruvdragare. Den här dubben lämpar sig för grova skor/kängor och stövlar med något hårdare vintersula, men har visat sig fungera bra även i löparskor. Rätt utstick på dubben är ca. 2 mm.

FÖRPACKNING
Ingår 24/100/150 st hårdmetalldubb och 1 st monteringsverktyg.
Längd: 11 mm.
Utstick: 2 mm.
Tillverkare: MaxiGrip.Artikelnummer:
HM11-24

Medelbetyg 5/5 baserat på 17 st röster.
av
Mycket bra för löparskorna!
av
av
av
Se fler recensioner...
Liknande produkter

hej@skruvdubbar.se

Tel. 0761-600577


  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   Öppet köp 60 dagar
  •   Snabba leveranser
  •   Trygg betalning