Dubb till cykeldäck

Skruva dubb i egna cykeldäck. Nu kan du göra dina egna dubbdäck till cykeln. Skruvdubbar från MaxiGrip och BestGrip passar till cykeldäck, MTB, Cyclocross, enduro, trail och Mountainbike-däck beroende på mönsterdjup. Skruva dubb i klackarna på cykeldäcket och skapa dit egna dubbdäck för vinterförhållande eller som du vill ha bättre grepp i skog när det är blöt och halt. Vi rekommenderar BestGrip 1000, skruvdubb med utstick 1,9 mm, lämpar sig för cykeldäck med ett mönsterdjup på 5 mm. Skruvdubb är ett bra slirskydd och halkskydd för dig som vill ha bättre grepp på is och snö vintertid. Monteringen av dubb sker snabbt med medföljande monteringsverktyg och en vanlig skruvdragare. Demonteringen av dubben sker precis lika lätt.

Enkel montering

Monteringen av dubb sker snabbt med medföljande monteringsverktyg och en vanlig skruvdragare. Demonteringen av dubben sker precis lika lätt.


Nu kan du göra dina egna dubbdäck. Förse dina Mountainbike-däck med skruvdubbar från Maxigrip eller BestGrip. Skruvdubb från BestGrip och MaxiGrip är ett bra slirskydd och halkskydd för dig som vill ha bättre grepp på is och snö vintertid. Att dubba sina däck är både enkelt och billigare än att skaffa vinterdäck. Dubben kan skruvas ur och återanvändas i flera år.