Dubb till traktordäck

Skruvdubbar från MaxiGrip och BestGrip som passar till traktordäck, minitraktorer, större traktorer och hjullastare för snöröjning. Skruvdubbar används istället för snökedjor. Skruvdubb BestGrip 1910, MaxiGrip HM35, HM30 och HM25 rekommenderas till större traktorer och traktordäck. BestGrip 1500, MaxiGrip HM18 och MaxiGrip HM15 passar till mindre traktorer. Vi rekommenderar 100 st dubb per traktordäck. Växla gärna mellan två och tre dubb per klack på traktormönstrade däck.

Skruvdubbar används istället för snökedjor. Att montera skruvdubb i däck är ett bra slirskydd och halkskydd för dig som vill ha bättre grepp på is och snö vintertid. MaxiGrip och BestGrip har skruvdubbar med lång livslängd som kan skruvas ur och återanvändas i flera år. Monteringen sker snabbt med medföljande monteringsverktyg och en vanlig skruvdragare. Demonteringen sker precis lika lätt när behovet försvunnit. Skruvdubb BestGrip 1910, MaxiGrip HM35, HM30 och HM25 rekommenderas till större traktorer och traktordäck. BestGrip 1500, MaxiGrip HM18 och HM15 passar till mindre traktorer. Vi rekommenderar 100 st dubb per traktordäck. Växla gärna mellan två och tre dubb per klack på traktormönstrade däck. Tänk på att det är kundens behov och rådande situation som till stor del avgör antalet dubb.

Till skillnad från när det gäller personbilar är många traktordäck försedda med  dubbar året om. Skruvdubb ger ett förbättrat grepp när det är halt på grund av till exempel väta och när underlaget lutar eller består av lös jord. Det här kan alltså vara en säkerhetsfråga även mitt i sommaren.